De drie voordelen van plisségordijnen

De voordelen van plisségordijnen

Bent u op zoek naar een prachtige binnenzonwering voor uw woning? Dan kan de keuze door het grote aanbod behoorlijk lastig zijn. Rolgordijnen, duettes en jaloezieen, het zijn allemaal soorten raamdecoratie met hun eigen unieke uitstraling. Een van de soorten raamdecoratie die wij in dit blog uitlichten is het plisségordijn. Het plisségordijn is prachtig om te zien en biedt ook nog heel veel voordelen. Lees dus snel verder en ontdek de drie voordelen van plisségordijnen. Geïnspireerd door ons blog? Schaf dan de plisségordijnen van Frisse Zonwering aan!

Zonlicht filteren op ieder moment van de dag

Plisségordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. De bekendste variant hiervan is een zogenaamd vrijhangend top-down-bottom systeem. Met dit systeem kunt u de gordijnstof zowel aan de bovenkant als aan de onderkant omhoog en omlaag verstellen. Op deze manier kunt u op ieder moment van de dag de lichtinval filteren.

Plisségordijnen voor ramen met een speciale vorm

Plisségordijnen zijn ideaal voor ramen met een speciale vorm. De gordijnen kunnen bijvoorbeeld worden toegepast bij lichtkoepels, draaikiepramen, serredaken en lichtstraten. Plisségordijnen zijn zelfs toepasbaar bij hoge ramen! Het is dan wel verstandig om direct een draadloze elektrische bediening aan te schaffen. Dit zorgt voor veel comfort.

Energiekosten besparen met plisségordijnen

Wist u ook dat u met plisségordijnen in huis energiekosten kunt besparen? Plisségordijnen isoleren namelijk. Wilt u voor extra isolatie zorgen met uw raamdecoratie? Dan raden wij aan om een tweelaagse plissé te kopen. Dit type plisségordijn wordt ook wel Duette Shades genoemd. De plooien in de twee lagen dikke stof hebben een honingraatstructuur. De lichtkamers tussen de stoffen zorgt voor extra isolatie.

Neem contact met ons op

Wij hopen dat wij u voorzien hebben van voldoende informatie over plisségordijnen en de vele voordelen die dit type binnenzonwering biedt. Heeft u nog vragen of wilt u direct plisségordijnen aanschaffen? Neem dan direct contact op met Frisse Zonwering! Zij helpen u graag verder met het vinden van perfect passende plissés.