Sfeervolle houten dierenverblijven

Het beste voor uw dieren

Bent u een echte dierenliefhebber? Dan wilt u er ongetwijfeld voor zorgen dat uw dieren niets te kort komen. Om ervoor te zorgen dat zij een comfortabel verblijf hebben kiest u dan voor houten dierenverblijven van hoge kwaliteit. Denk hierbij onder andere aan:

  • Paardenstal
  • Kippenhok
  • Duiventil
  • Volière
  • Hondenhok

Een specialist op het gebied van houten constructies kan een prachtig houten dierenverblijf voor u realiseren. Wij vertellen er graag wat meer over in dit blog.

Gemak van standaard houten dierenverblijven

Bent u op zoek naar een mooi verblijf voor uw dieren? Dan kunt u kiezen tussen verschillende standaard modellen houten dierenverblijven. Hierbij staat comfort en gemak centraal. U kiest in de winkel of online een model uit dat u mooi vindt. Deze wordt vervolgens in de vorm van een bouwpakket bij u thuis geleverd. Met de instructies zet u het eenvoudig zelf in elkaar. Omdat het gaat om standaard modellen, kunt u door te kiezen voor dit soort houten dierenverblijven flink wat geld besparen. Ook weet u daarmee zeker dat u van kwaliteit voorzien wordt, aangezien u online recensies kunt lezen over de verschillende hokken.

Houten dierenverblijven op maat

Heeft u echter een specifieke constructie in gedachten, of wilt u een houten dierenverblijf dat precies bij uw tuin past? Dan kunt u er ook voor kiezen om een dierenverblijf op maat te laten maken door een specialist. Deze kan het verblijf geheel naar wens ontwerpen, en het bovendien vakkundig plaatsen. U wordt dan dus voorzien van een exclusief houten dierenverblijf, waar uw dieren zich ongetwijfeld in thuis zullen voelen!

Houten dierenverblijven onderhouden

Wanneer u een houten dierenverblijf aanschaft is het wel belangrijk om deze goed te onderhouden. Wanneer een dierenverblijf buiten staat, moet het goed beschermd worden tegen vocht en de zon om schimmel te voorkomen. U kunt het hout impregneren, maar dit is niet goed voor het milieu en kan zelfs schadelijk zijn voor uw dieren. Ook beits en verf bevatten chemicaliën, en raden we dus niet aan. Gelukkig is er een beits op de markt die helemaal biologisch en diervriendelijk is. Wij raden u aan om deze te gebruiken om uw houten dierenverblijf te behandelen.

Hulp van een specialist

Bij een specialist kunt u dus niet alleen de standaard modellen dierenverblijven vinden, maar u kunt er ook terecht voor een verblijf op maat. Ga online op zoek naar een specialist bij u in de buurt die u kan voorzien van de beste houten dierenverblijven. Voor vragen en of opmerkingen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.