Nieuwe vloer? Ga voor Quickstep laminaat!

Uw laminaatvloer in Badhoevedorp

Bent u op zoek naar het mooiste laminaat in Badhoevedorp, bijvoorbeeld omdat u uw woning gaat verbouwen of een vloer zoekt voor uw nieuwbouw pand? Misschien is Quickstep laminaat dan wel precies de vloer die u zoekt. In dit blog vertellen wij u graag meer over dit stijlvolle en duurzame laminaat.

Laminaat is al jarenlang populair

Naast pvc vloeren zien we ook dat laminaat nog altijd een populaire keuze is wanneer het gaat om vloeren. In de jaren 70 is de laminaatvloer uitgevonden door een Zweeds bedrijf. Drie jaar later ging het in productie en sindsdien is het niet meer weg te denken uit huizen over de hele wereld. Toen in de jaren 90 het kliklaminaat werd uitgevonden én de kwaliteit van laminaatvloeren flink verbeterde, steeg deze vloersoort nog verder in populariteit.

Quickstep laminaat: de koning onder de laminaatvloeren

Wanneer u op zoek bent naar laminaat van hoge kwaliteit, is zeker de Quickstep laminaatvloer het bekijken waard. Wanneer u kiest voor een Quickstep laminaatvloer, profiteert u namelijk van een aantal voordelen, zoals:

  • Quickstep laminaat is verkrijgbaar in ontzettend veel motieven, kleuren en afwerkingen. Er is er altijd een die past bij uw interieurstijl en uw woonwensen
  • Quickstep laminaat is van bijzonder hoge kwaliteit, geluidsdichtheid en vochtbestendig
  • Een Quickstep laminaatvloer is eenvoudig om te leggen vanwege het hoogwaardige kliksysteem
  • Alle vloeren van Quickstep laminaat worden duurzaam en milieuvriendelijk geproduceerd
  • Een Quickstep vloer vergt weinig onderhoud. U hoeft de vloer slechts eens in de twee weken te stofzuigen en nat af te nemen

Een laminaatvloer leggen in Badhoevedorp

Een Quickstep laminaatvloer is eenvoudig om zelf te plaatsen. Zorg er dan voor dat de ondergrond goed egaal is en dat het laminaat 48 uur de tijd heeft gehad om te acclimatiseren, zodat het niet gaat uitzetten wanneer u het heeft geplaatst. Wilt u zeker weten dat uw nieuwe Quickstep laminaatvloer mooi strak in uw woning komt te liggen? Dan kunt u er ook voor kiezen om uw vloer te laten leggen door een professional. De aankoop van een vloer is namelijk best een investering. Het zou het erg zonde zijn als deze vervolgens scheef in uw woning komt te liggen. Zoek via internet naar een vloerspecialist in Badhoevedorp die uw laminaat voor u kan leggen. Let hierbij op reviews van eerdere klanten en natuurlijk op de tarieven die de specialist hanteert.